logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild Dynamiken

Händer i parken - arkiv

Händelserikt år i Ebbepark 2018

Vi ser tillbaka på 2017 som året då vi äntligen fick ta spadtaget som symbolisk start för utvecklingen av Ebbepark till en modig, omtänksam och smart del av staden. Det innebär att det kommer vara mycket byggaktiviteter på gång i området lång tid framöver. Allt kommer att göras för att störa omgivningarna så lite som möjligt, men naturligtvis kommer det att märkas.
I Verkstan kommer schakten fortsätta, i söder kommer en ny provisorisk väg anläggas. I början av mars stängs den stora parkeringen i Lugnet av då Stångåstaden kommer att förbereda för sin byggstart. Sankt Kors jobbar med de befintliga lokalerna och välkomnar nya företag som vill vara en del av en spännande tillväxtmiljö. Ebbepark sjuder redan av aktiviteter, Makerspace och East Sweden Game anordnar regelbundet träffar med olika teman, frukostträffaran Ebbetalks fortsätter, första tillfället är den 30 januari i Makerspace, en träff som har ett av Ebbeparks värdeord som tema. Dare!
Som hittar du den senaste informationen om vad som är på gång i Ebbepark här på vår webbplats. Följ oss gärna på Facebook också för intressanta tips och aktiviteter.

Ebbepark karta etapper 171208 webb 01

Ebbepark byggs i fyra etapper. Den första, Verkstan, är redan påbörjad. Den andra, Lugnet, startar under 2018. Häng med i utvecklingen av ett unikt område.