logo ebbepark

logo ebbepark

Arkitektbild Dynamiken

Händer i parken - arkiv

Linkin först in i Spektrum i Ebbepark

Värderingar avgjorde valet av ny lokal för en Sveriges största regionala reklambyråer. Byrån kommer att flytta till den nya dynamiska stadsdelen Ebbepark i centrala Linköping, som ett viktigt steg i arbetet med hållbar verksamhet och satsningen på sund företagskultur.

- För oss är lokalen så mycket mer än bara en plats där vi har våra skrivbord. Ebbepark uppfyller alla våra behov. Vi kommer att få många verktyg för att leva och verka hållbart. Dessutom öppnas nya möjligheter för samarbete med likasinnade och det känns spännande, säger Lisa Agerhult, byråledare på Linkin.

Byrån har sedan några år tillbaka valt att arbeta värderingsstyrt. Insatserna har varit positiva för tillväxten och antalet medarbetare har fördubblats på fem år. Idag har byrån kontor även i Göteborg. 

-Vi har fokus på jämställdhet, hållbarhet, work-life balance och laganda. Det innebär bland annat att vi i första hand väljer uppdrag som gör skillnad i samhället och att vi helst samarbetar med kunder och leverantörer som delar våra värderingar, säger Lisa Agerhult.

Linkin kommer att husera i det första kvarteret av Ebbepark, med planerad inflyttning våren 2021. Byrån är först in i byggnaden som heter Spektrum och innehåller allt från flexibla coworing-platser, små och stora kontor, publika mötesplatser och restauranger. I byggnaden bredvid - Repfabriken - öppnar Campushallen en ny anläggning och i Ebbepark finns också bostäder, butiker

Sankt Kors välkomnar Linkin till Ebbepark

Fastighetsägaren Sankt Kors har märkt att Ebbeparks koncept lockar till sig värderingsstyrda företag som inser hur mycket det betyder att vara del i ett inkluderande community.

-Vi välkomnar varmt Linkin till Ebbepark när de nu fortsätter sin spännande utvecklingsresa här. I Ebbepark handlar det mycket om mötet mellan människorna och all den kompetens som de bär med sig. Vi är övertygade om att Linkin kommer att bidra på ett mycket bra sätt i att skapa det unika område som vi vill att Ebbepark ska bli, säger Anna-Maria Jakobsson, vice vd på Sankt Kors.